DailyHydrate shampoo – Kvansus

kr. 189,00

  • Til normalt/let tørt hår
  • God hverdagsshampoo
  • Indeholder kvan & strandkål
  • Har en blødgørende effekt
  • Gør håret modstandsdygtigt

Beskrivelse

Har du brug for en god fugtgivende shampoo, til hverdagsbrug? Så er Kvansus dailyHydrate shampoo det rette valg for dig. Den sulfatfrie shampoo tilfører håret forskellige plejestoffer, der fugter og blødgør, ved hver vask.

Shampooen indeholder bl.a. ekstrakter fra den nordiske kvanplante. Kvan virker plejende på både hår og hovedbund, da den bærer på et højt indhold af C-vitamin, og derudover har en antioxiderende virkning.

Ved siden af kvan, indeholder shampooen også strandkål. Denne har en beskyttende virkning på håret, og kan endda beskytte det mod skader fra solens stråler. Således kan du, selv i de solrige sommermåneder, bevare din hårfarve.

dailyHydrate shampoo er økologisk certificeret af Cosmos Organic. Certificeringen betyder bl.a., at produktet bærer på et højt indhold af ingredienser, af naturlig og økologisk oprindelse. Derudover får du med denne shampoo også et bæredygtigt produkt, hvor der bliver taget hensyn til miljøet, gennem hele processen.

Du kan vælge din shampoo med eller uden parfume. Vælger du uden parfume, får du en certificering af AllergyCertified med i købet. Alle produkter fra Kvansus er derudover veganske.

Med denne shampoo vil du, efter hver hårvask opleve, at håret føles blødere. Derudover vil håret være mere modstandsdygtigt under eksempelvis stylingen.

Ønsker du at få den helt optimale pleje til håret? Så anbefaler vi at kombinere dailyHydrate shampoo med Kvansus dailyHydrate conditioner.

Yderligere information

Parfume?

Med Parfume, Uden Parfume

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DailyHydrate shampoo – Kvansus”

DailyHydrate shampoo – Kvansus
kr. 189,00