Maximum Protein Treatment

kr. 239,00

  • God hårkur til kemisk skadet og/eller fint hår
  • Genopbyggende virkning
  • Indeholder keratin og quinoa protein
  • Styrker hårstråene
  • God sammen med en fugtgivende conditioner

Beskrivelse

Har du problemer med meget skadet hår, der hurtigt knækker og ser kedeligt ud? Så kan dette skyldes manglen på proteiner i hårstråene. Proteiner er hårets byggesten. Derfor er det vigtigt, at hårstråene altid indeholder proteiner, så de ikke knækker og/eller spalter.

Med Maximum Protein Treatment kan du genoplive dit hår helt ned til spidserne. Kuren er optimal til skrøbeligt, svagt og kemisk skadet hår. Den genopbyggende protein-hårkur indeholder mange styrkende og plejende ingredienser. Blandt andet tilfører kuren håret hydrolyseret keratin og quinoa protein. Keratin er en naturlig bestanddel af håret, og er derfor en vigtig ingrediens, når man skal genopbygge hårstråene indefra. Proteiner fra quinoaplanten går ind i hårstråene og styrker dem, så de igen kan stå imod påvirkninger udefra.

OBS! Da Maximum Protein Treatment er fyldt med proteiner, kan den gøre hårstråene stive. Derfor anbefaler vi, at du bruger en god fugtgivende conditioner eller leave-in creme i forbindelse med denne hårkur.

Yderligere information

Parfume?

Med Parfume, Uden Parfume

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maximum Protein Treatment”

Maximum Protein Treatment
kr. 239,00